• +91-9325544274

Civil Construction Service

  • Home Construction
  • New Construction
  • Renovation,etc

Architecture/House design Service

  • Architectural Services
  • Home Architect
  • Architectural Designs,etc

Borewell Contractor Service

  • Borewell pump
  • Borewell water
  • Borewell machine,etc.

House Painter Service

  • Home Painter Contractor
  • 3D Painting
  • Wall Painting,etc

Electrician Service

  • Electrical Contractor
  • Electrical Repair
  • Electrical Installation,etc

Fabrication Service

  • Fabrication Services
  • Fabrication Gate & Grill
  • Welding Work,etc

Glass Work Service

  • GlassWork Contractor
  • GlassWork Repair
  • GlassWork For Office,etc

Carpenter Service

  • Carpenter Contractor
  • Furniture Work
  • Office Furniture,etc

Plumber Service

  • Plumbing Services
  • Water Heater Work
  • Toilet Repair Work,etc

POP Work Service

  • POP Contractor
  • POP For Home
  • POP Kitchen Designs,etc

Tiles Work Service

  • Tiles Work Contractor
  • Flooring Tile Work
  • Home Tile Work,etc

Pest Control Service

  • Bug Cleaning
  • Pest Control Contract
  • Mosquito Cleaning , etc

Waterproofing Service

  • WaterProofing Contractor
  • WaterProofing at Home
  • Slab WaterProofing,etc

Home Cleaning Service

  • Maid Services
  • Home Cleaning Contract
  • Home Maintenance,etc

Frequently Asked Question

Q1. I have to construct Home and also require interior work service. Do you provide contractor for only construction? Do you provide more service?

Ans: Yes, we provide 40 service construction, Whether you want to build a house or the work inside it, we all provide you, you will find a total A To Z Solutions In AXO-G.

Q2. AXO-G has 40 services. But if we want only one modular kitchen service, will we get it?

Ans: Yes, if you want any one of the 40 services, you will definitely get it.

Q3. AXO-G’s services only are in Maharashtra. Is there any other place?

Ans: AXO-G is available in all cities of Maharashtra and India.

Q4.We are searching our service related contractor and we cannot find t, what are the solutions for that?

Ans: If you are searching for something in our website and you cannot find it, then you can call our customer care number 9307288585/8788570565. Our team will give you that information in few minutes.

Q5.Our time is going to search the profiles of many contractors, But we do not like any profile, Do you have any solutions?

Ans: Yes, you can call our customer care number 9307288585/8788570565, AXO-G will find you the best contractor with your choice with that contractor details.

Q6.In your advertisement, you said that you will save money and time. How is that possible?

Ans: our team provides you a contractor who does good work in your area, until you are not satisfied according to them.

Q7.Will you provide us contractor of Pune?

Ans: Yes, AXO-G services is available in many cities in India.

Q8.Will you be able to work at a lower rate?

Ans: Yes,We will definitely do it.

Q9. If a contractor quits work or runs away with money, what is the process for that?

Ans: This Not yet done in AXO-G, But if it happens then we will ban that contractor from our company and you must also make an agreement before finalizing the deal with any contractor.

Q10.Is AXO-G make any work related agreement?

Ans: No, you have to make it from a local lawyer.

AXO-G House Maker Provided by Civil Construction, Architecture/ House Design, Borewell, Rain Water Harvesting, Plumber, Electrician/ Electrical Work, Carpenter/ Furniture, House Painter, Glass Work (Windows, Doors), Febrication Work (Gate/ Greel), POP/ Gypsum Work, Modular Kitchen, Interior designer, CCTV Camera, Solar System Installation, AC Repair, Refrigerator Repair, Water Proofing, Tiles Work, Granite Work, Water Tank Cleaning Service, Home Cleaning Services, Pest Control Service, Wastu Puja, Any Repair Service, Wallpaper design and work, Garden Development – (Land Scape & Horticulture), Swimming Pool Construction Work, Roofing Shed Work Service, Plot & Land Measurements Service, Building Material Suppliers, Hardware Material Suppliers, Road Construction, Demolition / Core Cutting, Name plates for House, Gypsum Work, PVC Pannel, False Ceiling, Home Decorator, Grill Railing Work  Etc.
Do you also want to build a house or do you need any maintenance service inside the house in less money and less time? AXO-G will help you to find a good contractor. Whether you have any house related work, small or big, we will provide you.

AXO-G House Maker Top Services Providers

Civil Construction Service

AXO-G house maker service provide all types of civil construction work in india

Architecture / House Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Borewell Contractor Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

House Painter Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Electrician Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fabrication Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Glass Work Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Carpenter Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Plumber Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POP Work Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tiles Work Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pest Control Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waterproofing Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home Cleaning Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CCTV Camera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Copyright@2020 All Right Reserved | Powered And Developed By Shravtech

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.


AXO-G Housemaker provide service to Search home construction related services providers in your area or city


AXO-G Housemaker provide service to Search home construction related services providers in your area or city