Architect pawan pandey (ARKSTONE DESIGNS & CONSTRUCTIONS).

Mostly Viewed Verified 

 Architecture / House Design Posted 1 month ago by Pawan rajkumar pandey


Email/ Send Message
X

Contact To This Listing Owner


Map Address
X

Check Address & Other Details

64 kamgar nagar police line takli near cid office katol road nagpur 8087118752 Arkstonedesigns@gmail.com


Manage Listing
X

Are You The Owner Of This Listing

If yes then login and manage your listing


Share
X

Share Your Favourite

Share your favourite listing with your friends

  • Contact Number : 8087118752
  • Type Of Work : Architectural consultant , interior designs, civil contractor.
  • Company Name : Arkstone designs and construction
  • Owner Name : Pawan rajkumar pandey
  • Experiences : 4 years
  • Search By City : nagpur

Architectural consultant, interior designs, turnkey construction, civil contracter, nit/nmc sanction, airport authority sanction, supervision etc.

How Much You Like It ? (4 / 1)

Frequently Asked Question

Q1. I have to construct Home and also require interior work service. Do you provide contractor for only construction? Do you provide more service?

Ans: Yes, we provide 40 service construction, Whether you want to build a house or the work inside it, we all provide you, you will find a total A To Z Solutions In AXO-G.


Q2. AXO-G has 40 services. But if we want only one modular kitchen service, will we get it?

Ans: Yes, if you want any one of the 40 services, you will definitely get it.


Q3. AXO-G's services only are in Maharashtra. Is there any other place?

Ans: AXO-G is available in all cities of Maharashtra and India.


Q4.We are searching our service related contractor and we cannot find t, what are the solutions for that?

Ans: If you are searching for something in our website and you cannot find it, then you can call our customer care number 9307288585/8788570565. Our team will give you that information in few minutes.


Q5.Our time is going to search the profiles of many contractors, But we do not like any profile, Do you have any solutions?

Ans: Yes, you can call our customer care number 9307288585/8788570565, AXO-G will find you the best contractor with your choice with that contractor details.


Q6.In your advertisement, you said that you will save money and time. How is that possible?

Ans: our team provides you a contractor who does good work in your area, until you are not satisfied according to them.


Q7.Will you provide us contractor of Pune?

Ans: Yes, AXO-G services is available in many cities in India.


Q8.Will you be able to work at a lower rate?

Ans: Yes,We will definitely do it.


Q9. If a contractor quits work or runs away with money, what is the process for that?

Ans: This Not yet done in AXO-G, But if it happens then we will ban that contractor from our company and you must also make an agreement before finalizing the deal with any contractor.


Q10.Is AXO-G make any work related agreement?

Ans: No, you have to make it from a local lawyer.


Contact details

64 kamgar nagar police line takli near cid office katol road nagpur 8087118752 Arkstonedesigns@gmail.com

Contact this listing owner

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Admin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Admin
How Much You Like It ? :
     

nice

Copyright@2018 All Right Reserved | Powered And Developed By Shravtech

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.


AXO-G Housemaker provide service to Search home construction related services providers in your area or city