• +91-9325544274

Pankaj Raut

Fonded in 2016, WASU Engineering And Construction is a Civil Contractor...

 Construction/Civil Work/Building Maker /  Nagpur / 33 views

Call Noww

49, Saubhagya Nagar, Near ITI, Hudkeshwar road 9764080443 wasuengineering@gmail.com

Waterproofing work

Mostly Viewed Verified 

Ravindra

Hamare pas sabhi prakarka waterproofing Hoya hai

 Water Proofing /  Nagpur / 31 views

Call Noww

Friends colony  9822017255 rr022709@gmail.com

Pawan rajkumar pandey

Architectural consultant, interior designs, turnkey construction, civil contracter, nit/nmc sanction, airport...

 Architecture / House Design /  Nagpur / 38 views

Call Noww

64 kamgar nagar police line takli near cid office katol road nagpur 8087118752 Arkstonedesigns@gmail.com

Rahul all in One services

Mostly Viewed Verified 

Rahul sushir

Rahul all in one services Provided by Plumber, Electrician/ Electrical Work,...

 Electrician / Electrical Work /  Nagpur / 38 views

Call Noww

Bhande plot, Nagpur

All pop selling contractor

Mostly Viewed Verified 

Ahmad Raja Khan

Humare pass subhi type Ke pop selling ke work kiye jate...

 POP Home Sealing /  Nagpur / 71 views

Call Noww

PolT no. 39,kamptee road, near Taj almari, ektq nagar wanjra lay out, uppalwadi Nagpur. 9881119858 Khanahmed56543@gmail.com

yogesh jaishwal

humare pass subhi type ke work kiye jate hai . 1)...

 Construction/Civil Work/Building Maker /  Nagpur / 51 views

Call Noww

kamal chowk , new nakasha ,lashkaribagh , c/o ramesh kirana store, nagpur. 8223005532 Jaiswalbc11@gmail.com

Camicel doors

Mostly Viewed Verified 

Sushil Ghodeswar

Does work

 Carpenter / Furniture /  Nagpur / 34 views

Glass work

Mostly Viewed Verified 

Sushil Ghodeswar

 Glass Work /  Nagpur / 37 views

Call Noww

Gittikhadan, near dinsha factory, Nagpur  9326926324 shusilghodeswar03@gmail.com

S. S. Grill work

Mostly Viewed Verified 

Sushil Ghodeswar

Harare yaha sabhi prakar ke stainless steal ke grill work kiye...

 Fabrication Work (Gate, Grill) /  Nagpur / 34 views

Call Noww

Gittikhadan, near Dinsha factory, Nagpur  9326926324 shusilghodeswar03@gmail.com

Jagan Durgam

Best service Will be found cheaply by doing good work with...

 Construction/Civil Work/Building Maker /  Nagpur / 33 views

Call Noww

1318/A/810 Bezonbagh, 7887531077 jagan.d0007@gmail.com

Page 1 of 20

Frequently Asked Question

Q1. I have to construct Home and also require interior work service. Do you provide contractor for only construction? Do you provide more service?

Ans: Yes, we provide 40 service construction, Whether you want to build a house or the work inside it, we all provide you, you will find a total A To Z Solutions In AXO-G.

Q2. AXO-G has 40 services. But if we want only one modular kitchen service, will we get it?

Ans: Yes, if you want any one of the 40 services, you will definitely get it.

Q3. AXO-G’s services only are in Maharashtra. Is there any other place?

Ans: AXO-G is available in all cities of Maharashtra and India.

Q4.We are searching our service related contractor and we cannot find t, what are the solutions for that?

Ans: If you are searching for something in our website and you cannot find it, then you can call our customer care number 9307288585/8788570565. Our team will give you that information in few minutes.

Q5.Our time is going to search the profiles of many contractors, But we do not like any profile, Do you have any solutions?

Ans: Yes, you can call our customer care number 9307288585/8788570565, AXO-G will find you the best contractor with your choice with that contractor details.

Q6.In your advertisement, you said that you will save money and time. How is that possible?

Ans: our team provides you a contractor who does good work in your area, until you are not satisfied according to them.

Q7.Will you provide us contractor of Pune?

Ans: Yes, AXO-G services is available in many cities in India.

Q8.Will you be able to work at a lower rate?

Ans: Yes,We will definitely do it.

Q9. If a contractor quits work or runs away with money, what is the process for that?

Ans: This Not yet done in AXO-G, But if it happens then we will ban that contractor from our company and you must also make an agreement before finalizing the deal with any contractor.

Q10.Is AXO-G make any work related agreement?

Ans: No, you have to make it from a local lawyer.

AXO-G House Maker Provided by Civil Construction, Architecture/ House Design, Borewell, Rain Water Harvesting, Plumber, Electrician/ Electrical Work, Carpenter/ Furniture, House Painter, Glass Work (Windows, Doors), Febrication Work (Gate/ Greel), POP/ Gypsum Work, Modular Kitchen, Interior designer, CCTV Camera, Solar System Installation, AC Repair, Refrigerator Repair, Water Proofing, Tiles Work, Granite Work, Water Tank Cleaning Service, Home Cleaning Services, Pest Control Service, Wastu Puja, Any Repair Service, Wallpaper design and work, Garden Development – (Land Scape & Horticulture), Swimming Pool Construction Work, Roofing Shed Work Service, Plot & Land Measurements Service, Building Material Suppliers, Hardware Material Suppliers, Road Construction, Demolition / Core Cutting, Name plates for House, Gypsum Work, PVC Pannel, False Ceiling, Home Decorator, Grill Railing Work  Etc.
Do you also want to build a house or do you need any maintenance service inside the house in less money and less time? AXO-G will help you to find a good contractor. Whether you have any house related work, small or big, we will provide you.

AXO-G House Maker Top Services Providers

Civil Construction Service

AXO-G house maker service provide all types of civil construction work in india

Architecture / House Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Borewell Contractor Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

House Painter Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Electrician Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fabrication Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Glass Work Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Carpenter Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Plumber Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POP Work Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tiles Work Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pest Control Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waterproofing Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home Cleaning Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CCTV Camera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Copyright@2020 All Right Reserved | Powered And Developed By Shravtech

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.


AXO-G Housemaker provide service to Search home construction related services providers in your area or city


AXO-G Housemaker provide service to Search home construction related services providers in your area or city