PVC Pannel Service Providers

No Results Found.

Frequently Asked Question

Q1. I have to construct Home and also require interior work service. Do you provide contractor for only construction? Do you provide more service?

Ans: Yes, we provide 40 service construction, Whether you want to build a house or the work inside it, we all provide you, you will find a total A To Z Solutions In AXO-G.

Q2. AXO-G has 40 services. But if we want only one modular kitchen service, will we get it?

Ans: Yes, if you want any one of the 40 services, you will definitely get it.

Q3. AXO-G’s services only are in Maharashtra. Is there any other place?

Ans: AXO-G is available in all cities of Maharashtra and India.

Q4.We are searching our service related contractor and we cannot find t, what are the solutions for that?

Ans: If you are searching for something in our website and you cannot find it, then you can call our customer care number 9307288585/8788570565. Our team will give you that information in few minutes.

Q5.Our time is going to search the profiles of many contractors, But we do not like any profile, Do you have any solutions?

Ans: Yes, you can call our customer care number 9307288585/8788570565, AXO-G will find you the best contractor with your choice with that contractor details.

Q6.In your advertisement, you said that you will save money and time. How is that possible?

Ans: our team provides you a contractor who does good work in your area, until you are not satisfied according to them.

Q7.Will you provide us contractor of Pune?

Ans: Yes, AXO-G services is available in many cities in India.

Q8.Will you be able to work at a lower rate?

Ans: Yes,We will definitely do it.

Q9. If a contractor quits work or runs away with money, what is the process for that?

Ans: This Not yet done in AXO-G, But if it happens then we will ban that contractor from our company and you must also make an agreement before finalizing the deal with any contractor.

Q10.Is AXO-G make any work related agreement?

Ans: No, you have to make it from a local lawyer.

AXO-G House Maker Provided by Civil Construction, Architecture/ House Design, Borewell, Rain Water Harvesting, Plumber, Electrician/ Electrical Work, Carpenter/ Furniture, House Painter, Glass Work (Windows, Doors), Febrication Work (Gate/ Greel), POP/ Gypsum Work, Modular Kitchen, Interior designer, CCTV Camera, Solar System Installation, AC Repair, Refrigerator Repair, Water Proofing, Tiles Work, Granite Work, Water Tank Cleaning Service, Home Cleaning Services, Pest Control Service, Wastu Puja, Any Repair Service, Wallpaper design and work, Garden Development – (Land Scape & Horticulture), Swimming Pool Construction Work, Roofing Shed Work Service, Plot & Land Measurements Service, Building Material Suppliers, Hardware Material Suppliers, Road Construction, Demolition / Core Cutting, Name plates for House, Gypsum Work, PVC Pannel, False Ceiling, Home Decorator, Grill Railing Work  Etc. Do you also want to build a house or do you need any maintenance service inside the house in less money and less time? AXO-G will help you to find a good contractor. Whether you have any house related work, small or big, we will provide you.

Contact Us

  • Tawakkal Layout, Behind Sheela Complex, Amravati Road, Wadi, Nagpur- 440023
  • info.axog@gmail.com
  • 9325544274
  • www.axoghousemaker.com

Civil Construction Service

The minimum rate we have with material is Rs.900/-per sqft. And the labor rate is at Rs 180/- per sqft.

Architecture / House Design Service

If You want to make a house map or architect design service in low cost, AXO-G Provide this as low as 1500/-

Borewell Contractor Service

We Provide all borewell related services free of cost in your area just call our customer care

House Painter Service

AXO-G provides all types of house painting services on your doorstep at free of cost

Electrician Service

Do you have to do any kind of electrical work? Are you looking for a good electrician?

Fabrication Service

Are You looking for good fabrication work service provider just call our customer care number.

Glass Work Service

Go www.axoghousemaker.com and search glass work service providers in your area or city

Carpenter Service

To select a Carpenter / Furniture Contractor according to your work just call us.

Plumber Service

AXO-G has a 500 register plumber available in your own area for all type of plumbing work.

POP Work Service

According to your work choose the best POP work service provider in your area or call us

Tiles Work Service

If you want to do any tiles work in just go www.axoghousemaker.com and find tiles work service provider.

Pest Control Service

For all kind of pest control related services just call us we have best pest control service provider.

Copyright@2020 All Right Reserved | Powered And Developed By Shravtech

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.


AXO-G Housemaker provide service to Search home construction related services providers in your area or city


AXO-G Housemaker provide service to Search home construction related services providers in your area or city